TV ShowBelgeseller

The Age of Stupid 2009 (Türkçe Altyazılı)

Gönderen Erselm 2 Ocak 2010 Cumartesi


IMDB : 6,6
Yapım: 2009 ~ İngiltere
Tür: Belgesel
Yönetmen: Franny Armstrong
Senaryo: Franny Armstrong
Yapımcı: Lizzie Gillett, Peter Armstrong, John Battsek
Görüntü Yönetmeni: Lawrence Gardner
Müzik: Chris Brierley
Süre: 1 saat 32 dk
Konusu:Franny Armstrong’un yönettiği ve Pete Postlethwaite’in sunduğu belgesel film Aptallık Çağı (The Age of Stupid), Ekim 2009’da BKM Film dağıtımıyla Greenpeace ile Dell Türkiye - BKM Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bugüne dek iklim değişikliği üzerine bireysel desteklerle yapılmış en etkili bağımsız yapım olan film, acil önlem alınmazsa iklim değişikliğinin yaratabileceği felâketlere dikkat çekiliyor ve gelecek nesillerin içinde yaşadığımız bu çağı nasıl adlandıracağı sorgulanıyor: 21 yüzyıl tarihe, bu felâkete izin veren insanların yaşadığı “Aptallık Çağı” olarak mı geçecek?

LİNK 1

ALTERNATİF TEK LİNK 2

ALTERNATİF TEK LİNK 3

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>