TV ShowBelgeseller

İsyan - Equilibrium (Türkçe Dublaj)

Gönderen Erselm 1 Ocak 2010 Cuma

Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Nisan 2004
Yönetmen : Kurt Wimmer
Senaryo : Kurt Wimmer
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Klaus Badelt
Yapım : 2002, ABD , 107 dk.
Oyuncular DominicPurcell (Seamus) , Christian Bale (John Preston) , Sean Bean(Partridge) , Sean Pertwee (Rahip) , William Fichtner (Jurgen) , AngusMacFadyen (Dupont) , Taye Diggs (Brandt) , Emily Watson (Mary O’Brien), Emily Siewert (Lisa Preston) , Matthew Harbour (Robbie Preston) ,Alexa Summer (Viviana Preston)
Konusu:3. dünya savaşının yaralarını zor daolsa sarmayı bilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasınıüzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adınainsanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesnelerbulundurmak ve güzel sanatlarla iştigal etmek yasaktır. Duygu veheyecan uyandıracak şeylerle ilgilenmek, ölüm cezasına bile yolaçabilmektedir.
Üst düzey bir güvenlik ajanı olan John Preston,kurallara karşı duranları bulup yok etmekle görevlendirilmiştir.Kullananlarda sisteme uygun bir ruh hali yaratan Prozium’u içmektenvazgeçtiğinde, sistemin en büyük silahlarından biri olan ajan eskikimliğinden uzaklaşmaya başlayacaktır…
Biçimsel olarakMatrix’e, öyküsü ile de Fahrenheit 451’e benzetilen film, karşı ütopikbilim kurgu filmlerinin şimdilik en son örneği.
Filmleri öncekiklasik yapımlarla karşılaştırmayı, ve özgün olanın altında buzağıaramayı çok seven eleştirmenlerin ve sinemaseverlerin filmi karalamaçalışmalarına rağmen, yeni keşiflerde bulunmaya açık olanlarıödüllendiren bir yapım.
ALTERNATİF

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>