TV ShowBelgeseller

V For Vendetta

Gönderen Unknown 27 Mart 2010 Cumartesi


v for vendetta film izle, v for vendetta filmi, v for vendetta filmini izle, v for vendetta online film izle, v for vendetta indirmeden film izle, v for vendetta direk izle, v for vendetta bedava film izle
-V For Vendetta 2006 ABD/İngiltere Türkçe Dublaj-
En İyi 50 Film: 24. sırada
Sinemalar.com Puanı: 9.0/10
IMDB Puanı: 8.2/10 

Yapım:2006 ~ ABD, Almanya, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Politik 
Yönetmen:James Mc Teigue, James Mcteigue
Senaryo:Andy Wachowski, Larry Wachowski, Alan Moore, David Lloyd
Senaryo (Kitap):Alan Moore, David Lloyd
Yapımcı:Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill
Görüntü Yönetmeni:Adrian Biddle
Müzik:Dario Marianelli
Süre:2 saat 20 dk

V For Vendetta … Özgürlük İçin V .. Bu filmi şimdiye kadar izlemediyseniz çok büyük şeyler kaçırdınız demektir.
Sinema tarihinde belki de özgürlük kavramını en güzel şekilde anlatan filmlerin başında geliyor. V isimli bir eski suçlu olduğu sanılan kişi halkına özgürlüklerini geri verebilmek adına tek başına tüm Ingiltere devletine karşı savaşım vermektedir. V , geçmişte ailesi de kendisi de işkenceden geçmiş, toplama kamplarında süründürülmüş ve insanlığı elinden alınmış birisidir. Bu kamplardan birinde yapılan bir deney sonucu kendisi normal bir insan olmasına rağmen, birkaç insanüstü özellik kazanmıştır. Tutulduğu kampta çıkan yangın sonucu, bütün bedeni yanarak oradan kurtulan V, toplumdan uzak bir metro istasyonunda sürekli maske ve pelerinler içinde gizemli yaşamını sürdürmektedir.
Asıl amacı, geçmişteki İngiltere kraliyeti dönemlerinde başlayan isyan gününün aynı gününde hükümeti yok etmek ve baskı altında her yönden benliği elinden alınmış sömürülen halkına özgürlüklerini vermektir. Bu süreçte tahmin etmediği bir aşk da edinir ve o masum bayanla birlikte hareket ederek dünyaya haykırışlarını ölümleri pahasına duyurmak isterler.
Bu filmde aşk var, dramın ötesi var, güç var, insanlık da var insan dışılık da… Siz sadece hangi yönden baktığınızı düşünün ve tereddüt etmeden bu müthiş filmi izleyin. Vizyonfilmizle.net olarak iyi seyirler dileriz.
Not: Film DİVX olarak yeniden eklenmiştir.
1.İZLEME SEÇENEĞİ: (7 Part DİVX)





2.İZLEME SEÇENEĞİ (Tek Parça DİVX, “Web Player” Eklentisi Gerektirir)

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>