TV ShowBelgeseller

The Vampire Diaries

Gönderen Unknown 27 Mart 2010 Cumartesi


Dizi The Vampire Diaries (2010) S01E15 - A Few Good Man


The Vampire Diaries
The Vampire Diaries















Tür: Dram,Korku
Ülke: USA
Dil: Türkçe Altyazı
Slogan: Love sucks
Konu: About a high school girl torn between two vampire brothers.
Oyuncular (ilk 5)Nina DobrevPaul WesleyIan SomerhalderKaterina Graham,Steven R. McQueen

IMDB"The Vampire Diaries" (2009)

Özet: Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.

Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin ElenaStefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansaDamon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak.

Yapımcılar, tüm dünyayı etkisi altına alan “vampir modası”ndan yararlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Son dönemlerde biri beyaz perdeye(
 isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Twilight), diğeri televizyona(True Blood) uyarlanan vampir romanlarına bir yenisi daha ekleniyor: The Vampire Diaries.

Serinin yazarı L.J. Smith. Yazar 80’li yıllardan itibaren -
1998 ile 2008 yılları arasında kişisel sebeplerden dolayı yazmaya ara vermiş- çocuklarla gençlere yönelik yazdığı romanlarla tanınıyor. Yazdığı romanları ise korku ve fantezi/bilimkurgu romanlarının yanı sıra romantik romanlar.

Yazar, seriye 1991 ve 1992 yıllarında yazdığı dört kitapla başlamış. Bunlar sırasıyla 
The Awakening(1991), The Struggle(1991), The Fury(1991) ve Dark Reunion(1992).

Orijinal seriye ek olarak serinin 2009 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan bir de “geri dönüş üçleme”si mevcut. İlk kitap 
Nightfall Şubat ayında piyasaya sürülmüş. Üçlemenin diğer iki kitabıShadow Souls ve Midnight’ın yayın tarihleri ise henüz belirsiz.

Gelelim serinin televizyon uyarlamasına. Dizi The CW kanalı tarafından bu sezon sunulacak yeni projeler arasında. Dizinin yapımcılığını ve yazarlığını ise daha önce Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizinin yazarlarındanJulie Plec üstlenecek. Projenin uygulayıcı yapımcıları ise The CW’nin bir diğer dizisi Gossip Girl’ün de uygulayıcı yapımcılarından Leslie Morgenstein ve Boby Levy. Dizinin pilot bölümünü daha önce 
True Blood, Dexter, Veronica Mars, Cold Case gibi dizilerde de yönetmenlik yapmış olanMarcos Siega

Şimdi de projede yer alacak oyunculara biz göz atalım.

Elena Gilbert: Nina Dobrev’in canlandıracağı başrol karakteri, ailesini dört ay önceki araba kazasında kaybeden on yedi yaşındaki bir genç kızı konu alıyor. Vampir Stefan’ın kasabaya gelmesiyle Elena’nın hayatı canlanacak.

Stefan WhitmorePaul Wesley ise, 17-18 yaşlarında görünen ancak 200 yaşında olan, insanlara zarar vermeyen, genç, yakışıklı ve cazibeli iyi vampir rolünde.

Damon Whitmore: Lost’taki Boone rolüyle tanıdığımız Ian Somerhalder’ın canlandıracağı karakter, susuzluğunu insan kanıyla dindirmenin sonrasında vicdan azabı çekmeyen, yirmili yaşların ortasında, karanlık, güçlü ve etkileyici bir vampir.

Diğer rollerden bazıları ve canlandıracak oyuncular ise aşağıdaki gibi.

Jeremy Gilbert (Elena’nın sorunlu kardeşi) rolünde Steven R. McQueenBoonie (Elena’nın yakın dostu) rolünde Katerina GrahamJenna MoyerSara CannigMatt DonovanZach RoeringCaroline TruittCandice AccolaVicki Donovan (Matt’in kız kardeşi) rolündeKayla EwellTyler Stratton rolünde Micheal TrevinoDarren rolünde Steve BelfordMr. Tanner rolünde Benjamin AyersZach rolünde Chris William Martin, sekreter rolündeMarci T. House. Bir de her ne kadar tam olarak kesinleşmese de, güzel kızların üzerinde ürkütücü gaklamasıyla uçacak olan Lee The Raven

Dizi anlaşıldığı gibi fazlasıyla Twilight filmi ayarında ve tamamıyla teenage kokmakta. The Vampire Diaries, 2008 yılının sonundan itibaren tüm dünyada büyük ilgi gören Twilight’ın parsasını toplayabilecek mi hep beraber göreceğiz.
 çekmiş. (Elena ve Jeremy’nin teyzesi) rolünde (Elena’nın eski erkek arkadaşı) rolünde (Elena’nın hem arkadaşı hem de rakibi rolünde)
ismindeki ölüm meleği karga karakteri de projeye dahil olabilirmiş.







.:Bölüm 1:.



.:Bölüm 2:.



.:Bölüm 3:.








Dizinin İndirme Linkleri

The.Vampire.Diaries.S01E15.HDTV.XviD-2HD
Altyazı İçindedir
http://rapidshare.com/files/368746180/vds0e15.part1.rar
http://rapidshare.com/files/368746181/vds0e15.part2.rar
Filmi İzledikten Sonra Yorumlarınız Bekliyoruz Teşekkürler...

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>