TV ShowBelgeseller

Dayanılmaz Zulüm - Intolerable Cruelty

Gönderen Unknown 7 Nisan 2010 Çarşamba

Film Dayanılmaz Zulüm - Intolerable Cruelty (2003) Online izle - Tr Dublaj








Tür: Komedi / Romantik

Gösterim Tarihi: 5 Aralık 2003

Yönetmen: Joel Coen

Yapım: 2003, ABD

Süre: 95 dk.


Oyuncular:

George Clooney (Miles Massey) , Catherine Zeta-Jones (Marylin), Geoffrey Rush (Donovan Donaly), Cedric the Entertainer (Gus), Edward Herrmann (Rex Rexroth), Paul Adelstein (Wrigley), Richard Jenkins (Freddy Bender), Billy Bob Thornton (Howard), Julia Duffy (Sarah Sorkin)


Filmin Konusu:

Beverly Hills'ın şöhretli boşanma avukatlarından Miles Massey, bir müşterisinin karısıyla ilişkiye giriyor. Boşanma konusunda deneyimli Marilyn Rexroth'in intikam hırsı, adamın düzenli yaşamını yavaş yavaş tepe taklak ediyor. Kadının ticari amaçlı evlenme ve boşanmalarından avukat da payını alacak gibi gözüküyor.



PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>