TV ShowBelgeseller

Ayakta Kal Filmini Full seyret

Gönderen Erselm 29 Kasım 2009 Pazar


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Konusu:Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.
Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.
İlk Türk gençlik-dram filmi olan Ayakta Kal, zaman zaman güldürürken zaman zaman ağlatmayı hedefliyor.
Ekleyen : OceanGirL


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

0 Yorum

Yorum Gönder

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>